دوره گرمر (زمانهای گذشته) منتشر شد!
سلام. سپیده کیا هستم مدیر محتوای سایت و همچنین یک زبان آموز زبان انگلیسی!
توی مقاله پیش رو، می خوام تجربه شخصی یادگیری و حفظ لغت انگلیسی با استفاده از کتاب آکسفورد ورد اسکیلز (Oxford Word Skills) رو باهاتون به اشتراک بگذارم.
حتما برای همه مون پیش اومده که توی مسیر یادگیری زبان انگلیسی، کتاب زبان های مختلفی رو امتحان کنیم. من هم اوایل یادگیری لغت، یک سری کتاب لغات انگلیسی رو می خوندم که گمراهم می کردند. به خاطر اینکه هر کلمه ای که یاد می گرفتم توی ذهنم جای نامتمرکزی داشت و اصلا نقش و جایگاه شون رو نمی دونستم و ذهنم به شلوغی تصویر زیر شده بود؛
انبوهی از کلمات انگلیسی درهم و بدون هویت که آدرس مشخصی توی ذهنم نداشتند.
این کتاب های لغت، کلمات آکادمیک پراکنده رو به صورت word list در آورده بودند. کلماتی که با هم ارتباط معنایی نداشتند و تمرین ها شون پراکنده بوده. و بنابراین در به خاطر سپاری شون دچار بی نظمی می شدم.
این برای من یک شکنجه بود!
ضعف بعدی کتاب لغات اینچنینی برای من این بوده که کلمه ها رو کاملا جدا از متن می دونستند.
و بعد مستقیم معنی لغت رو در اختیار زبان آموز می گذاشتند.
پس چرا توی دوران دانشجویی مون خیلی توصیه می شدند؟
برای اینکه دقیقا مناسب این دوران و کنکورهای ارشد و دکترا بودند. یعنی برای شرایطی که در مدت زمان کم مجبوریم بخونیم تا بتونیم تست کنکور بزنیم.
ما کنکور می دادیم که فردای روز کنکور همه چیز رو فراموش کنیم !!!
بعدها فهمیدم برای یادگیری لغت انگلیسی سوالی که اول از همه از خودم می پرسم باید این باشه که چرا دارم این همه لغت انگلیسی رو یاد می گیرم؟ یه جواب می تونه این باشه که دامنه لغات مو گسترده کنم. باز از خودم می پرسیدم آیا گسترده کردن دامنه لغات زبان انگلیسی برای تقویت مهارت های زبان انگلیسی کافیه؟
متوجه شدم هدف فقط دامنه لغات نیست وگرنه خوب چرا برای شروع زبان نریم سراغ یه دیکشنری و شروع نکنیم به حفظ کردن، و حالا حفظ نکن کی حفظ بکن!
فهمیدم هدف اصلی یادگیری لغت اینه که این کلمه ها رو در رایتینگ و اسپیکینگ و در daily conversation م به کار ببرم. بنابراین کتاب لغتی می تونست من رو به این هدف برسونه که دقیقا برای چنین هدفی طراحی شده باشه
و بهم در تولید زبانی کمک کنه.
بعد از رفتن به مسیرهای اشتباه، فهمیدم یک کتاب لغت زبان خوب که باهاش راحتم ویژگی های زیر رو داره:
مهمترین نکته ای که در مسیر زبان آموزی یاد گرفتم این بوده که هیچ وقت لغت ها رو به تنهایی یاد نگیرم و اون رو به صورت کالوکیشن های مختلف و با preposition های مخصوصش یاد بگیرم. بنابراین کتابی به دردم می خورد که به کالوکیشن های یک کلمه اشاره کنه نه اینکه فقط لغت رو نشون بده. بلکه یاد بده اون لغت در جمله و متن چطور به کار می ره.
از اونجایی که ما لغت رو یاد نمی گیریم که فقط لغت بلد شده باشیم و برای اسپیکینگ و رایتینگ مون نیاز داریم، بهتره که اون ها رو به صورت thematic یا موضوعی یاد بگیریم. تا بعد ها بتونیم خیلی مرتب از بایگانی ذهنی مون استخراجشون کنیم و به کارمون بیاد.
ما به یک بایگانی از لغات انگلیسی بی ارتباط که تو ذهن مون خاک بخوره نیاز نداریم!
یکی از اساتید من همیشه می گفت برای آیلتس باید topic specific vocabulary رو تقویت کرد یعنی واژگان مختص یک موضوع رو شروع به یادگیری کرد تا بعدها در اون موضوع بشه صحبت کرد و نوشت.
همچنین لازمه ارتباط موضوعی لغات تو تمرین های کتاب هم دیده بشه.
یکی از نکات دیگه ای که اساتیدم می گفتند این بوده که برای امتحان هایی مثل IELTS باید لغات در context دیده بشه و در همون قالب هم تکرار بشه. اهمیت کانتکست در این هست که درک مطلب فرد رو قوی تر می کنه. از طرفی چون ذهن رو به دیدن جمله عادت می ده توانایی جمله سازی فرد رو هم بیشتر می کنه.
یک سوال خوبی که در مسیر زبان آموزیم متوجه ش شدم و خیلی بهم جهت داد این بوده که هر بار نشستم پای یک کتاب لغت، یک درس رو که می خوندم از خودم می پرسیدم که حالا چند تا از این لغت ها رو می تونی توی واقعیت استفاده کنی آیا اصلا توی کانتکست هایی که باهاش روبرو می شی هستند یا نه؟
پس وقتی وکب یا کالوکیشنی رو می خونیم لازمه بدونیم frequency اون چقدره و چقدر اون کلمات پر کاربرد هستند.
این شد که من تصمیم گرفتم بیام اینجا و یکی از بهترین کتاب هایی که توی مسیر زبان آموزیم بیشترین کمک رو بهم کرده رو بهتون معرفی کنم.
یعنی کتاب آکسفوررد ورد اسکیلز یا Oxford word skills .
در کتاب لغت آکسفورد ورد اسکیلز (oxford word skills) تمرکز اصلی بر روی آموزش لغت به نحوی هست که با مهارت های دیگه integrated شده. یعنی همراه با متن هست، کلمات رو در قالب کانتکست ارائه می ده و کالوکیشن و تمرین های ریدینگ هم داره.
کتاب آکسفورد ورد اسکیلز معنی مستقیم کلمات رو در ابتدا بهتون نمی گه و شما رو مجبور می کنه تا پروسه ای رو طی بکنید و به کالوکیشن ها، preposition ها و جایگاه ش در جمله دقت کنید.
همچنین این امکان رو فراهم میاره تا بدونید در مورد هر موضوعی از چه نوع گرامری استفاده می شه.
یک ویژگی خیلی مهم کتاب آکسفورد ورد اسکیلز اینه که، این کتاب نه تنها به صورت موضوعی کلمات رو چیده، بلکه پیشرفت این کتاب بر اساس frequency یا تعداد تکرار کلماتش در منابع مختلف زبانی هست.
در تصویر زیر می تونید موضوعات مختلفی که آکسفورد ورد اسکیلز اینترمدیت بهشون پرداخته رو ببینید:
ممکنه برای بعضی ها سوال باشه که کتاب آکسفورد ورد اسکیلز کلمات بریتیش هم داره و اون کلمات رو چکار کنیم؟
چیزی که من خودم از اساتیدم یاد گرفتم این بوده که شما وقتی توی مسیر زبان آموزی هستید باید دیدتون رو نسبت به هر دو باز کنید و در مورد هر دو بدونید فقط لهجه رو می تونید خودتون انتخاب کنید.
ناگفته نمونه که هر جا کلمه بریتیش داره به کلمات امریکن هم اشاره کرده.
این رو هم بگم که خیلی از کشورهایی که ما اون ها رو برای مهاجرت یا مسافرت انتخاب می کنیم کشورهای multinational هستند و اونجا افراد با ملیت های مختلف رو می بینیم که با لهجه های خودشون بریتیش یا امریکایی صحبت می کنند و کلمه هایی رو به کار می برند که بعضی در بریتیش و بعضی در امریکن رایجه. بنابراین خوبه که هر دو رو بدونیم.
در سایت YEnglishtube هم دوره های لغت آکسفورد ورد اسکیلز اینترمدیت کار شده.
من دو سال هست که اینجا کار می کنم و شروع آشناییم به همین دوره لغت آکسفورد ورد اسکیلز اینترمدیت بر می گرده. قطعا می تونید حدس بزنید که چقدر این دوره ها برام خاطره انگیزند!
چیزی که برای من جالب بود این بود که استادی اومده کتاب رو یک جور دیگه ای به من زبان آموز نشون داده و یاد داده از آکسفورد ورد اسکیلز سرسری نگذرم چون ارزشش رو داره که وقتم رو روی هر یونیتش بذارم و در این کتاب عمیق بشم.
تعجب کردم که تا حالا نمی دونستم وقتی دارم ورد اسکیلز رو می خونم فقط نباید به برگه های کتاب بسنده کنم. باید حول محور اون موضوع مقاله هم بخونم. و خودم هم کمک کنم تا تاثیر اون موضوع به زبان انگلیسی در زندگیم بیشتر بشه.
شما می تونید pdf کتاب آکسفورد ورد اسکیلز رو از لینک زیر دانلود کنید:
دانلود کتاب آکسفورد ورد اسکیلزحالا بریم سراغ روش هایی که من کلمات رو به کمک اون ها یاد می گرفتم.
کلمه ها به تنهایی سفر نمی کنند هر کلمه ای بین کانتکست ش، یعنی کلمه ها و جملات اطراف کلمه می شینه. لازمه که تو یادگیری کلمه ها به بیگ پیکچر (big picture) نگاه کنیم. ممکنه لازم باشه که گاهی کل یک پاراگراف رو بخونی تا مطلبی رو درک کنی.
اغلب توی جمله یا پاراگراف سرنخ ها یا clue هایی هست که بهمون کمک می کنه معنی کلمه رو بفهمیم.
نویسنده ها معمولا سعی می کنند که کمک کنند تا معنی کلمات سخت رو بفهمیم.
معنی کلمه، درست تو همون جمله گنجونده شده و تنها کاری که باید بکنیم اینه که بگردیم دنبالش!
درست عین ماجراجوییه!
توی دوره لغت این context clue ها، در متن های مرتبط با موضوع درس نشون داده شده
و بهتون گفته می شه وقتی یک کلمه ناشناخته شما رو توی خوندن متوقف می کنه به چی توجه کنید.
مکانیکا از پیچ گوشتی و آچار استفاده می کنند!
کسایی که با کلمه ها سر و کار دارند از چه ابزاری استفاده کنند؟بله دیکشنری!
کتاب آکسفورد ورد اسکیلز انقدر دقیق طراحی شده که بهترین زمان استفاده زبان آموز از دیکشنری رو، سطح اینترمدیت می دونه. دیکشنری رو به عنوان ابزاری برای یک زبان آموز زبان انگلیسی می دونه و در اولین فصل به طور کامل آموزش می ده که بخش های مختلف یک دیکشنری چطور می تونه به زبان آموز سطح اینترمدیت کمک کنه.
اونجا به طور کامل entry های مختلف رو بررسی کرده.
وقتی داشتم دوره لغت آکسفورد ورد اسکیلز رو می گذروندم متوجه شدم که دوره، یک قدم جلوتر از کتاب رفته و اومده کامل به این قضیه پرداخته که دیکشنری، the dictionary نیست بلکه a dictionary هست! این جمله یعنی کلی دیکشنری خوب وجود داره و اون ها رو توی دوره لغت learning مقایسه می کنه.
همونطوریکه در زبان مادری مون یعنی زبان فارسی با بزرگ شدن مون کلمات به همراه ما رشد می کنند، تو یادگیری لغت انگلیسی هم دقیقا این اتفاق می افته.
به صورت پیوسته ما با متریال هایی مثل اینترنت و کتاب و مجله و روزنامه و تلویزیون و رادیو بمباران می شیم. بنابراین لازمه که در یادگیری لغات جدید ما از این تجربه زبان مادری مون استفاده کنیم و نترسیم از روبرو شدن با رسانه ها و منابع مرتبط با لغات انگلیسی تازه.
حالا که کلی لغت انگلیسی یاد گرفتیم (در ابتدای کتاب آکسفورد ورد اسکیلز اینترمدیت گفته حدود 2000 تا) سوالی که برامون پیش میاد اینه که:
قبلا در این مقاله لغت، یک سری روش های خلاقانه برای حفظ لغت معرفی شد.
اینجا استراتژی هایی که برای من جواب داد رو می گم:
این کار برای کسی که کتاب لغتی خونده که کلمات مرتبط رو یک جا جمع آوری کرده و اون ها رو در قالب کانتکست هاشون آورده، راحته!
، Mnemonics که اسم یک الهه حافطه یونانی بوده، یک سیستمی برای تقویت حافظه هست. مثلا، جمله Every Good Boy Does Fine رو در نظر بگیرید این یک Mnemonics برای یاد آوری نت های موسیقایی هست!
پس یک جمله اختراع کن. جمله ای که می تونه خنده دار باشه یا جدی، اما کمک کنه که معنی یه کلمه ملکه ذهنت بشه.
واسه همین جمله های ریتمیک اینجا می تونند راحت تر هم باشند.
The two “l”s in the middle of parallel form parallel lines.
یک نقاشی یا طرحی بکش که معنی کلمه رو به یادت بیاره.
لازم نیست نقاشی تون عالی باشه، فقط شبیه ش باشه کافیه.
اینجا شما می تونید بخشی از ویدئوی خانم علایی رو در رابطه با اهمیت تصاویر در نوت برداری ببینید:
برای دیدن ویدئوی کامل به کانال تلگرامی سایت YEnglish مراجعه کنید.
شما می تونید:
هم از فلش کارت های آماده اپ های فلش کارت مثل quizlet استفاده کنید.
و هم اینکه فلش کارت شخصی خودتونو داشته باشید.
و حتی سوال و جواب های داخلش رو فان کنید تا بهتر یادتون بمونه!
در یک سمت کلمه مورد نظرتون رو بنویسید و در سمت دیگه تعریف و مثال ها و جملاتی رو بیارید که شما رو به یاد اون کلمه بندازن. اینجوری به خاطر سپاریش براتون آسون تر میشه. حتما کارت ها رو مرور کنید.
من البته به شخصه بیشتر با درست کردن ژورنالی از کلمات موافقم یه مثالش رو با هم ببینیم:
یک راه حفظ لغات انگلیسی برای من از طریق گوش دادنشون بوده:
-کلمه و کالوکیشنش رو در قالب جمله یعنی به صورت کانتکست می آوردم،
– بعد صدای خودمو وقتی اون جمله رو تکرار می کردم ضبط می کردم،
-و بعد چند بار گوش می دادم.
بلند گفتن کلمه ها هم یکی از راه های به خاطر سپاری شونه.
امیدوارم این مقاله براتون مفید بوده باشه.
این ها تجربه شخصی من در مسیر یادگیری لغت بوده.
تجربه شخصی شما در زمینه یادگیری لغات انگلیسی چی بود؟
در قسمت کامنت ها با من در میون بذارید.
عالی بود
عاالی بود مررسی ?
برای من که توی مسیر یادگیری لغت هستم و کتاب آکسفورد ورد اسکیلز رو میخونم قوت قلب بود?
خیلی دورها گرون بودن
سلام عزیزم من میخوام لهجه ی امریکن رو انتخاب کنم و باهاش پیش برم
و فایل صوتی این کتاب بریتیش هست این مشکلی به وجود نمیاره؟
فایل صوتی امریکنش موجود نیست؟
سلام دوست عزیز
توی همین سایت اگه برید به بخش وکب دوره لغت آکسفورد ورد اسکیل رو میتونید ببینید که با لهجه کاملا امریکن توسط خانم علایی تدریس شده
لینک دوره ها رو براتون میذارم :
https://www.yenglishtube.com/product-category/%d9%84%d8%ba%d8%aa/
سلام ،خیلی عالی بود وبرای من قابل استفاده، در حال حاضر همین کتاب را دارم میخوانم .حتما مواردی را که ذکر کردید برای یادگیری بیشتر بکار خواهم گرفت ،و بفکر خرید بسته آموزشی این کتاب هستم
موفق باشید
سلام وقتتون بخیر… ممنون بابت مطلب مفیدتون، من کتابو دانلود کردم ولی باز نمیشه میشه لطفا چک کنید.. ممنون
سلام دوست عزیز ممنون از فیدبکتون
چک کردم لینکش مشکلی نداشت شما میتونید روی لپ تاپ یا کامپیوتر تون این دانلود منجرها رو نصب کنید تا راحت هر فایلی رو خواستید دانلود کنید و مشکلی پیش نیاد براتون :
https://www.yenglishtube.com/download-manager/
موفق باشید
با سلام و خسته نباشید من علاوه بر مشکل لغت و … مشکل اصلی من تلفظ لغات و عبارات هست و نمی دونم کدام کتاب با تلفظ خیلی راحت می تونه بهم کمک کنه
اگر راهنمایی کنید و اون کتاب رو که تلفظ رو بهم یاد بده متشکرم
سلام وقتتون بخیر
در این رابطه در دایرکت پیج زبان خانم علایی یعنی yenglishtube به خود خانم علایی پیام بدید کمکتون میکنند.
عالی
Kheyli kheyli ali bod mamnonam
?
خواهش میکنم خوشحالم براتون مفید بود?
ممنون از مطالب مفیدتون??
خواهش میکنم ممنون که تا انتها خوندید?
خیلی خوب و کامل توضیح دادین?
خواهش میکنم ممنون که وقت گذاشتید 🙂
سلام
آيا براي سطح مبتدي هم اين كتاب وجود داره؟با فقط براي اينترنديت هست؟
سلام روزتون بخیر
کتاب oxford word skills در سه سطح بیسیک اینترمدیت و ادونس وجود داره
تو دوره های لغت اینترمدیت خانم علایی از کتاب اینترمدیت استفاده کردند و فقط برای تقویت لغت و درک مطلب در قالب کانتکسته
تو دوره های مبتدی خانم علایی از منابع مختلفی استفاده کردند و برای تقویت همه مهارت های زبانه اما واژگان دوره بر اساس کتاب بیسیک
oxford word skills هست:
https://www.yenglishtube.com/product-category/%d9%85%d8%a8%d8%aa%d8%af%db%8c/
چقدر روش آموختیم.ممنونم از شما
خواهش می کنم امیدوارم که بهتون کمک کنه??
مطلب مفیدی بود_واقعا دستون درد نکنه_شما در این خصوص دوره یا کتابی دارید؟
سلام ممنون از فیدبکتون
بله همین دوره که در طی مقاله بهش اشاره کردم دوره گسترش لغت اینترمدیت خانم علایی
میتونید در همین سایت به قسمت محصولات، دوره لغت اینترمدیت برید میبینید که تا الان 7 تا دوره موضوعی منتشر شده
بقیه کتاب هم آماده میکنند
لینک یک نمونه ش رو میتونید اینجا هم ببینید:
https://www.yenglishtube.com/shop/owsi-7/
مطالب کاربردی ممنون
خواهش می کنم?
مطالبتون عالی بود
لذت بردم از این توضیحات
مرسی
خواهش می کنم خوشحالم مفید بوده براتون?
مرسی که به اشتراک گزاشتید خیلی چیزا یاد گرفتم از مقالتون ❤️
خواهش میکنم ممنون از وقتی که گذاشتید ?
خیلی جالب رود. مرسی از نوشته خوبتون.
خواهش می کنم خوشحالم مفید بوده براتون?
لینک دانلود کار نمیکنه چرااا??
سلام
عزیزم الان چک میکنید ببینید درست شد براتون؟
سلام خوب هستین من این کتابو دارم ولی جلد نارنجی ولی نمیدونم چطور باید بخونمش راهنماییی میکنید لطفا .دوم اینه شما این کتاب درس دادین اگر دادین چطوری هستش و هزینش چقدره؟
سلام وقتتون بخیر
همونطوری که در طی مفاله گفته شد در دوره های لغت oxford word skills خانم علایی، تا الان بیش از نصف کتاب تدریس شد
در آینده نصف دیگه کتاب هم تکمیل میشه براتون
لینک دوره ها رو میتونید از اینجا ببینید:
https://www.yenglishtube.com/product-category/%d9%84%d8%ba%d8%aa/
یا برید به قسمت بسته های آموزشی سایت
بخش دوره های لغت اینترمیدیت
عالی همین
خوشحالم که دوست داشتید?
بسیار استفاده کردم ممنون از به اشتراک گذاشتن تجربیاتتون
خواهش میکنم خوشحالم که مفید بود براتون?
خیلی عالی ممنون ???
خواهش میکنم ❤️
عالی
خواهش میکنم?
خیلی عالی بود،ممنون از راهنمایی های سازندتون❤️❤️
خواهش میکنم خوشحالم مفید بوده براتون❤️
خیلی درست گفتی سپیده جون. امیدوارم دوستان حتما این مطلب رو بخونن. چون خود من تا قبل از این که به کالوکیشن ها توجه کنم انگار خیلی سخت تر لغت ها یادم میموند. الکی هم هی لغت های پراکنده حفظ میکردم که خب چون بی ربط بودن و موضوعی نبودن فراموش کردنشون باعث میشد حس کنم حافظه م مشکل داره برای یادگیری لغت جدبد.
یه نکته مهمی هم که گفتی استفاده خود آدم از لغت بود یعنی صرفا به اون جمله ای که برای اون لغت توی اون کتابی که داریم میخونیم اکتفا نکنیم خودمون هم باهاش جمله بسازیم چون وقتی متناسب با ذهن خودمون کاربردیش کنیم بیشتر توی خاطرمون میمونه.
ممنون برای یادآوری های خوبت ☘️
ممنونم از فیدبک خوبتون عزیزم??
قبل از کتاب آکسفورد ورد اسکیلز همچین حسی رو داشتم میفهممتون
چقدر جالبه این تجربه مشترک
ممنون که به اشتراک گذاشتین
خيلي عالي بود ?
ممنون که وقت گذاشتید خوندید??
سلام وقتتون بخیر.من یگ سوالی داشتم که براساس جواب اون نیخوان تصمیم به خربد دوره کنم.من از دوره ی لغت اینترمدیت learning رو خریدم و فقط ۴ درس از کتاب oxford word skills تو این دوره تدریس شده.واقعیتش میخواستم کل دوره ی لغات رو بخرم ولی هرجوری حساب میکنم اگه تو هر دوره ۴ یا ۵ درس از کتاب تدریس بشه تا پایان کل دوره ها کل کتابoxford word skills تموم نمیشه.سوالم اینه که آیا تا پایان تمام دوره ها تمام درسهای این کتاب تدریس شده یا فقط به صورت انتخابی چن درس تدریس شده؟از همکارتون پرسیدم گفتن اگه از شما بپرسم جوابمو کاملتر میگیرم
سلام روزشماهم بخیر
اگه به فهرست کتاب آکسفورد ورد اسکیلز اینترمدیت نگاه کنید میبینیم که 13 فصل هست هر فصلش یک موضوع کلی داره
کاری که در دوره های آکسفورد ورد اسکیلز اینترمدیت خانم علایی انجام شده اینه که هر دوره رو به یکی از موضوعاتش اختصاص داده
تو هر دوره کلی مقاله و درک مطلب و نکات کلیدی مرتبط با اون لغات اورده شده تا یادبگیریم در طول یادگیری لغت باید با متنهای مرتبط روبرو شیم
تا اون لغات رو در قالب کانتکست ببینیم
حالا از 13 فصل موضوعی Oxford word skills،تا الان فصل های 1 تا 7 آماده شده و منتشر شد که عبارتند از:
learning-people-environment-daily life1 -daily life 2- life in the city-society
در آینده همه کتاب رو آماده میکنیم و چون برامون کیفیت کار خیلی مهم هست کمی زمان لازم داریم تا تکمیل بشه
سپیده عزیز ممنون بابت این مقاله عالی عزیزم. ??
ممنونم از انرژی مثبتتون عزیزم ??
سلام وقت بخیر. واقعا کتاب oxford world skills فوق العاده ست. من اصلا به کلمه خوندن از رو کتاب علاقه نداشتم و از اپلکیشن استفاده میکردم الان که دوماهی میشه این کتابو گرفتم دیگه نمیتونم ولش کنم 🙂 یه کلمه های کاربردی ای یاد گرفتم که نمیدونستم اصلا وجود دارن! مرسی از مطلب مفید شما عالی بود
سلام دوست عزیز
دقیقا همینطوره که میفرمایید تداوم کلماتش تو ذهن باعث میشه آدم کتاب آکسفورد ورد اسکیلز رو کنار نذاره
ممنون از اینکه این مطلب رو خوندید??
ممنون مفید بود
ای کاش یک لینک دانلود کتاب ورد اسکیل در انتهای مطلب قرار میدادید
سلام ممنون از فیدبک خوبتون ?
براتون لینک کتاب رو در متن قرار دادیم
عالی❤
خواهش میکنم خوشحالم که مفید بوده براتون??
عالی بود
خوشحالم براتون مفید بود 🙂
مرسی خیلی خیلی کامل بود و مفید سپیده جان. وای منم سالها مینشستم عین طوطی لغت حفظ میکردم. واقعا کتاب خفنیه ورد اسکیلز. دوره لغت سایت هم که دیگه از خفن فراتر.
خواهش می کنم عزیزم
ممنونم که وقت گذاشتی شیماجان??
دقیقا همینطوره مسیری بوده که خیلیامون رفتیم
ممنون از توضیحاتتون….ببخشید خانم کیا بنظر شما با کدام دوره لغت سایت شروع کنیم بهتره؟
خواهش می کنم.
برید به لینک https://www.yenglishtube.com/product-category/%d9%84%d8%ba%d8%aa/
اینجا وارد هر بسته بشید از روی موضوع و محتوای جلسه می تونید انتخاب کنید.
دوره ها موضوعی هستند و هر دوره موضوع مختص خودشو داره
عالی بودممنون
خواهش می کنم ممنون که وقت گذاشتید?
واقعا مطلب مفیدی بود…. به معنی واقعی پیچیدگی یک سیستم زبانی رو نشون میده… امیدوارم فضا رو برای دیگر دوستان هم روشنتر بکنه.
ممنونم سیاوش جان که وقت گذاشتی و خوندی
برام ارزشمنده که یه استاد حرفه ای مثل شما چنین فیدبکی به نوشته م داشت
??