بستن سبد خرید

معرفی یک اپلیکیشن دیکشنری تصویری و بهترین روش حفظ واژگان

زمان مطالعه: دقیقه ۲۱ اکتبر ۲۰۱۹ ۲۴ دیدگاه

سلام. من رعنا آذری زاد هستم. امروز می‌خوام یه اپلیکیشن خوب برای دیکشنری تصویری بهتون معرفی کنم.


مقدمه

در درجه اول باید بدونیم دیکشنری تصویری چه استفاده‌ای داره. برای افرادی که حافظه تصویری خوبی دارند و استایل یادگیریشون تصویری هست خیلی کاربردی می‌تونه باشه. همچنین برای زبان آموزانی که در سطوح متوسط به پایین هستند برای تقویت واژگان ضروریشون مفید هست.

این اپلیکیشن جایی برای تلفظ نداره. پس واجب هست که تلفظ‌ها رو در دیکشنری لانگمن یا دیکشنری استاندارد خودتون چک کنید. این کار برای کسانی که اساتیل یادگیری شنیداری دارن می‌تونه مفیدتر هم باشه.
دیدن عکس و بعد گوش کردن به تلفظ و تکرار کردنش در یادگیری موثرتر مفید هست.

 

نصب اپلیکیشن دیکشنری تصویری

شما می‌تونید این اپلیکیشن رو به سادگی از گوگل پلی و یا اینجا دانلود کنید:  دانلود picture-dictionary

خوشبختانه دانلود و نصب این اپ بدون مشکل در ایران انجام می‌شه.

 

 

 

نحوه استفاده

کاربری این اپ بسیار ساده هست و پس از ورود ابتدا تاپیک مورد نظر رو انتخاب می‌کنید. بعد واژگان مربوط به اون تاپیک با عکس یکی یکی آورده شدن.

به عنوان مثال من کلمه لباس زنانه رو انتخاب کردم. همونطور که می‌بینید انواع پوشش زنانه درش آورده شده.

picture-dictionary-pages

 

بهترین روش حفظ لغت

بسیاری از زبان‌آموزان من در مورد بهترین روش حفظ لغت ازم می‌پرسن. افراد روش‌های یادگیری متفاوتی دارن.

بعضی با نوشتن، بعضی با دیدن و بعضی هم شنیدن زیاد یاد می‌گیرن. اول استایل یادگیریتون رو بشناسد.

تصویری

داشتن یه دفتر لغت سبک که همه جا باهاتون باشه خیلی مهمه. مرتب مرور کردن اون دفتر بخشی از تمرین آزاد می‌تونه حساب بشه. یادتون نره اول تلفظ رو چک کنید و مثال‌های دیکشنری رو چک کنید. اینجوری از کاربرد صحیح اون واژه مطمئن می‌شید. توی دفترتون کلمات رو در جمله یا یه صورت کالوکیشن‌هایی که در دیکشنری پیدا می‌کنید یادداشت کنید. هر وقت زمان خالی داشتید دفترتون رو مرور کنید. بعد از چند ماه ملکه ذهنتون می‌شه و دیگه یادتون نمیره.

زمانی که فیلم یا یه ویدیو در یوتوب می‌بینید هم می‌تونید واژگانی که براتون جدید هستند رو یادداشت کنید.

 

موارد دیگر برای بهبود دایره واژگان

از اونجا که دونستن واژگان می‌تونه هم در ارتباط برقرار کردن با افراد و هم درک اونا کمک  کنه، توجه بهش خیلی مهم هست. داشتن یه سورس خوب همیشه موثره. به عنوان مثال کتاب‌های آکسفورد ورد اسکیلز کاملا استاندارد و مفید هستند. این کتاب‌ها در سه جلد مبتدی، متوسط و پیشرفته طراحی شدند. هر یونیت روی واژگان مربوط به یک تاپیک تمرکز می‌کند. برخی از تاپیک ها با تصویر آموزش داده شدن. انتهای هر بخش هم تمریناتی برای یادگیری بهتر آورده شده. جلد متوسط این کتاب برای زبان آموزانی که هدف آیلتس دارن هم مفید هست. جلد پیشرفته بیشتر روی عبارات فعلی و اصطلاحات تمرکز کرده.

همیشه در نظر داشته باشین که تا تولید زبانی نداشته باشید نمی‌تونید یه فرم یا مطلب جدید رو درونی کنید. برای به خاطر سپردن واژگان هم توجه به این مورد خیلی مهمه. به عنوان مثال می‌تونید بعد از یادگیری واژگان مربوط به آشپزی، دستور تهیه غذای مورد علاقتون رو بنویسید. یا بعد از یادگرفتن واژگان مربوط به حوادث، یه داستان کوتاه (واقعی یا ساختگی) در مورد یه حادثه ای که داشتید بنویسید. حتی می‌تونید به جای نوشتن اول در موردش فکر کنید و بعد صحبت کنید و صداتون رو ضبط کنید.
بعد از کسی که سطحش از شما بالاتره بخواین بهش گوش بده و اشکال‌هاش رو بهتون بگه.

 


امیدوارم مطلب امروز براتون مفید بوده باشه. نظراتتون رو در قسمت دیدگاه‌ها با من در میون بذارید.

نظرتون چیه؟

نظرتون درباره این مطلب چی بود؟

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *


    سلام رعنا جان
    مثه همیشه عالی
    ممنون از این همه اطلاعات مفید:)

    سلام عزیزم. خواهش میکنم. خوشحالم که مفید بوده ?

    سلام ببخشید میخواستم بگم اون دیکشنری LDOCE6 چرا کار نمیکنه؟

    سلام عزیزم. دلایل مختلف می‌تونه داشته باشه. اتصال به اینترنت رو چک کنید. ورژن اندروید نباید خیلی قدیمی باشه.

    سلامومرسی رعنا جان برای معرفی این اپلیکیشن.آیا برای گوشی های آیفن هم اپی مشابه این سراغ دارید؟….البته اپیلیکشن کتاب OPD در اپستور هست ولی فقط سکشن 1 رایگان هست و مابقی پولی که خب از ایران امکان پرداخت نیست

    با سلام. آکسفورد برای اندروید هم رایگان نیست. شما کلمه پیکچرز دیکشنری رو در اپ استور سرچ کنید. حتما ورژن های رایگان هم براتون میاد

    سلام ممنون از شما ایا برای دیکته هم پیشنهادی دارید؟

    با سلام. خواهش میکنم. برای دیکته اپ خاصی نمی‌شناسم .

رعنا آذری زاد

سلام. من رعنا آذری زاد، اینجا هستم تا سهمی در زبان آموزی بهتر شما داشته باشم. کارشناس ارشد آموزش زبان انگلیسی از دانشگاه علم و صنعت ایران و دارنده مدرک بین‌المللی تیسل و همچنین دارای ده سال سابقه تدریس زبان عمومی و آکادمیک در دانشگاه و زبان کسب و کار در شرکت ها هستم. مولف کتاب کاربرد اصطلاحات در ترجمه (انتشارات ساکو) و چندین مقاله دیگه هستم. در صورت تمایل میتونید مقالات رو در لینک زیر مطالعه کنید.‌ https://scholar.google.com/citations?user=TtUU6OUAAAAJ&hl=en

مشاهده پروفایل رعنا آذری زاد
پشتیبانی آنلاین در
2 پشتیبان آنلاین