تخفیف ویژه یلدا!
سلام سمیه کریمی هستم مدرس آیلتس و زبان انگلیسی و امروز با شما هستم با آخرین قسمت از رفرنس های ریدینگ های آزمون آیلتس یعنی: معرفی تعدادی وب سایت منبع ریدینگ آیلتس.
همون طور که گفتم مطالب اوریجینال یا Authentic materials مطالبی هستند که در فرم های پرینت، ویدیو و البته صوتی در زندگی روزمره دیده میشن. به طور مثال می تونیم از انواع اونها آدرس ها، فرم های درخواست شغل، منوهای رستوران ها، پیام های صوتی، برنامه های رادیویی، فیلم ها و سریال ها نام ببریم. این متریالها برای آموزش و استفاده در کلاس طراحی نشدند و دقیقا به همین علت یکی از بهترین منابع برای آموزش زبان واقعی هستند.
دو دسته کلی در authentic materials وجود داره:
نوع پرینت شده و نوع صوتی.
از دیگر اشکال بسیار متنوع پرینت شده میشه از قبض های مصرفی، فرم های سفارش، اسکرین و قبض خودپرداز، وبسایت ها، علائم راهنمایی و رانندگی، قبض جریمه، تقویم ها، کارت پستالها، کارنامه ها، لیبل ها، مجلات و روزنامه ها نام برد.
از فرمت صوتی اون میشه از پیامهای تلفنی، برنامه های رادیویی، پادکستها، ای بوکها، فیلمها و برنامههای تلویزیونی نام برد.
این مطالب به زبان آموزان کمک می کنه تا پلی بین کلاس درس و دنیای بیرون بزنند. از اونجایی که می دونیم زبان آموزان با اهداف مختلفی یادگیری زبان رو شروع می کنند، بعضا صرفا شرکت در کلاس و کار کردن روی کتاب های کورس نیازهای اون ها رو مرتفع نمی کنه و استفاده از این متریال می تونه بسیار مفید باشه.
در مقاله بعدی برای شما از روشی به اسم Dogme خواهم نوشت که روشی هست در آموزش زبان انگلیسی که اختصاصا به چگونگی استفاده از این متریال در کلاس زبان می پردازه و بسیار جدید وجذاب هست.
همون طور که در مقالات قبلی هم گفتم این مطالب یکی از رفرنسهایی هستند که کمبریج برای انتخاب ریدینگ های آیلتس سراغ اونها میره و این رفرنسها رو به سه دسته روزنامه و مجلات، کتابهای رفرنس ریدینگ و وبسایت ها تقسیم کردیم. امروز تصمیم دارم تا چند تا از این وبسایت ها رو به شما معرفی کنم.
وبسایت استارت آپز یک منبع عالی برای کسانی هست که تصمیم دارند یک بیزنس رو استارت بزنند و اون رو توسعه بدن. این پلتفرم کارش و از سال ۲۰۰۰ شروع کرده و هر آنچه شما احتیاج دارید در رابطه با شروع، اداره یا فروش یک بیزنس بدونید رو به شما میگه. این اطلاعات شامل این موارد میشه:
چه جوری یک بیزنس رو شروع کنیم؟
چه جوری انجامش بدیم و اداره اش کنیم؟
درباره محصولات وسرویسها
مسائل مالی
انگیزه
پوشش شبکه های اجتماعی
کار تیمی
در کتاب کمبریج ۷ جنرال ترینینگ ریدینگی از این وبسایت آورده شده.
وبسایت نواریتس فعالیتش رو رسما از سال ۱۹۹۶ آغاز کرده وهدفش گردآوری اطلاعات درباره ابداعات و اختراعات علمی مرتبط با حوزه سلامت هست. در این وبسایت مطالبی در رابطه با آخرین ابداعات و پیشرفت ها در زمینه پزشکی، دارویی و سلامت می خونید.
از این وبسایت مطالبی در کتاب کمبریج ۱۱ ماژول جنرال ترینینگ آورده شد.
بنابراین این هم سایت منبع ریدینگ آیلتس محسوب میشه.
وبسایت رویال بوتانیک انگلیسی مقالاتی در رابطه با تحقیقات در مورد گیاهان و کشورهای محل رویش آنها منتشر میکنه واز سال ۲۰۱۷ شروع به کار کرده. این وبسایت دارای دو باغ تحقیقاتی است که در آن انواع گیاهان کمیاب وجود دارد. علاوه بر مطالب بسیار جالب ومفید می تونید عکس های فوق العاده ای هم از این دو باغ ببینید. از این وبسایت مطالبی در کتاب کمبریج ۱۱ جنرال ترینینگ آورده شده.
وبسایت دانا در حقیقت مجله ای هست که اختصاصا به موضوع مغز و اعصاب می پردازه.
اینجا کلی مطلب و مقاله درباره سلامت مغز، علوم مرتبط می تونید بخونید.
از این وبسایت مقاله ای در بخش ریدینگ کتاب کمبریج شماره ۱۲ آکادمیک آورده شده.
وب سایت UCSF، اختصاصا درباره مریضی های خاص مطلب منتشر می کنه. در این نوع مریضی نورونها به مرور زمان و با بالا رفتن سن، از بین میرن باعث ایجاد مشکلاتی برای بیمار میشن. این سایت در طول حدود ۲۰ سال از زمان آغاز به کار تا الان با معرفی روشهای مختلف درمان و ابداعات در این زمینه، سعی کرده تا به این بیماران کمک کنه.
از این وبسایت مطلبی در کتاب کمبریج آکادمیک و جنرال ترینینگ ۱۳ آورده شده.
خوب قسمت سوم این سری از مطالب هم تموم شد. امیدوارم که این سری مطالب و مقالات براتون مفید بوده باشه.
در پست های بعدی با شما هستم با موضوعاتی جدید در رابطه با آموزش و یادگیری زبان انگلیسی.
ممنون بابت معرفی این وبسایت ها …. خیلی عالی و مفیدن
مرسی از مطالبتون فقط من یه کمی گیج میشم با اینهمه منبع نمیدونم میخوام ایلتس رو به صورت خودخوان شروع کنم چیکار کنم یا منابع اصلی کدوم هستن و در کنارش به این سایت ها هم سری بزنم
سلام دوست عزیز
مقاله منابع ایلتس و مطالعه کنید
دردی دوا نمیکنه نمیشه که برای بحث readingکل این کتابها و مجله ها رو خوند. شاید برای آنهایی که میخوان ۹ بگیرند توجیه داشته باشه ولی برای ۶.۵ و ۷ واقعا من انتظار ندارم اینهمه وقت بزارم.
بله شما باید روی تیپس و اپروچ کار کنید . اینها به تنهایی اصلا کافی نیستن ?
سلام،ایا این منابع برای تافل هم مناسبه؟یا فقط مختص آیلتس
این منابع مختص ایلتس هستن عزیزم ?
چقدر وبسایت اخر جالب بود چون من پزشکم خیلی به دردم خورد. ممنون که چراغ روشن می کنید. کار تیم وای انگلیش واقعا درسته و حرف نداره.
چه عالی
خوشحالم که مفید بوده ??
ممنون خانم کریمی خیلی عالی بود.
خواهش میکنم موفق باشین ??